Een heerlijk zachte en comfortabele pyjama met beige gemêleerde en witte strepen, van het Zweedse merk Geggamoja. Ritssluiting aan de voorzijde en brede manchetten aan de mouwen en beenuiteinden die omgeslagen kunnen worden. De pyjama uit één stuk heeft een tweewegritssluiting, wat erg handig is bij het aan- en uitkleden. Gemaakt van 100% organisch katoen.

Een heerlijk zachte en comfortabele pyjama met grijs gemêleerde en witte strepen van het Zweedse merk Geggamoja. Ritssluiting aan de voorzijde en brede manchetten aan de mouwen en beenuiteinden die omgeslagen kunnen worden. De pyjama uit één stuk heeft een tweewegritssluiting, wat erg handig is bij het aan- en uitkleden. Gemaakt van 100% organisch katoen.

Mooie tijdloze pyjama van het Zweedse merk Geggamoja. met brede, mooie manchetten. Lange mouwen met lange pijpen in grijs gemêleerd en witte strepen. De manchetten kunnen perfect opgevouwen worden. De pyjama is in het begin wat groot, maar gaat daardoor langer mee.  Gemaakt van 100% organisch katoen.

Mooie tijdloze pyjama van het Zweedse merk Geggamoja. met brede, mooie manchetten. Lange mouwen met lange pijpen in grijs gemêleerd en witte strepen. De manchetten kunnen perfect opgevouwen worden. De pyjama is in het begin wat groot, maar gaat daardoor langer mee. Gemaakt van 100% organisch katoen.

Pyjama VICTOR

€ 29,95

Pyjama VICTOR

€ 29,95

Deze onesie met lange mouwen is een must-have voor's nachts of gewoon om thuis in te luieren! Het pyjamapak is ultrazacht, comfortabel en elastisch genoeg, zelfs voor de meest geagiteerde slapers. Snel en eenvoudig aankleden dankzij de ritssluiting aan de voorkant en langs de broekspijpen, van de kraag tot de voet. Handgemaakt en van 100% OEKO gecertificeerd katoen, dus 100% veilig voor je kleintje.

Dat slaapt lekker! Dit pak is heerlijk zacht en warm en ook nog eens makkelijk aan en uit te trekken door mama of papa, dankzij de handige rits. Ook verkrijgbaar in beige.

Dat slaapt lekker! Dit pak is heerlijk zacht en warm en ook nog eens makkelijk aan en uit te trekken door mama of papa, dankzij de handige rits. Ook verkrijgbaar in donkerblauw.

Een heerlijk slaappakje van het merk Little Green Radicals. Gemaakt van 100% eersteklas biologisch katoen, dus vriendelijk en zacht voor de huid van je kind.